Kadıköy Enerji Kimlik Belgesi

Kadıköy Enerji Kimlik Belgesi

Kadıköy Enerji Kimlik Belgesi

Kadıköydeki Binalar İçin

?

5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ve  Binalar  da Enerji Performansı Yönetmeliğine göre yapılarda enerjinin ve enerji israfının önlenmesi ve  verimli kullanılması için , enerji israfının minimum da olması adına  ve dışa bağımlılığı önlemek adına binanın  enerji ihtiyacı ve enerji kullanım sınıflandırması, sera gazı ölçümünün yapılması, yalıtım özellikleri ve ısıtma ve  soğutma sistemlerinin oluşumunu gösteren ve sınıflandıran belgedir. Bu belge  2 mayıs 2017 tarihinde son tarih idi .Fakat  bakanlık bu süreci uzatmaya gitmişti.

Günümüzde  beyaz  eşyalardaki sınıflandırma nasıl ise  artık 50 m2 üstü yapıların tamamı için  de binalar içinde aynı sınıflandırma  yürürlüğe girmiştir. Bu sınıflandırma   A ile G  arasındaki  performans olarak adlandırılıcaktır.  A performans en verimli, G grubu en düşük verimli düzeyi yani enerji kaybının fazla   olduğunu  ifade etmektedir. Yıl olarak 20011 den sonra yapılan yeni binalarda ki   yapıların  tamamı  enerji  kimlik belgesi sınıfı en düşük C sınıfı olmak zorundadır. C sınıfından daha düşük  performans çıkması haline iskan belgesi onaylanmamaktadır.

Mevcut yapılar da ise enerji kimlik belgesi için performans sınıflandırması söz konusu değildir.  Mevcut yapılar mantolama, ısı yalıtımı, pencerelerin ısı kaybı değerinin önemi ,soğutma ve ısıtmaların   verimi, aydınlatma ve led sistemlerinin    verimliliği gibi değerlere  bağlı olarak A grubundan G grubuna kadar her grup Enerji Kimlik Belgesi alabilmektedir. Özetlemek gerekirse   Kadıköy Enerji Kimlik Belgesi neden olması gerekiyor.

Kadıköy Enerji Kimlik Belgesi

Kadıköy, İstanbul’un en köklü semtlerinden bir  tanesidir. Yapısı ve mimarisi bakımdan ve ilçelerin köklü ve zengin oluşu  özellikle ,  sahil kesimlerinin sanki bir tatil yöresi gibi anılması o bölgeye artı bir değer katmaktadır. Kentsel dönüşüm  de en önemli ve hızlıca gelişen  Kadıköy ilçemiz, birtakım yeniliklerle  proje kapsamında Kadıköy enerji kimlik belgesi almaya görevli kurum olan  ekb  akademi   tarafından ziyaret edilerek bölge olarak değerine değer katmaya devam etmektedir.

Kadıköy enerji kimlik belgesi verebilen ekb  akademi kurulduğu günden beri sizlerle doğru hizmet ,kalite ve müşteri değeri ilkesini her zaman belirleyerek kurumsallığı  ön plana çıkartmayı başarmıştır.  Enerji Kimlik Belgesi Temin Edilir

Enerji kimlik belgesi bakanlık tarafından yetkili evd şirketleri tarafından  görevlendirilmiş olan kurumlardan alınabilir. Mühendislerinin binaya giderek keşif yapması Kadıköy da  enerji kimlik belgesi verilmesi hususunda bölgenin raiç bedelinin oluşumunda artı bir değer katmaktadır. Enerji Kimlik Belgesi nin süresi 10 yıl geçerlidir.Enerji tasarrufunun sağlanabilmesi Kadıköy ekb  akademi belgesine başvuru yapmak için EKB akademi  Talep formunu doldurunuz.

, Ankara’da Enerji Kimlik Belgesi Düzenleyen. İzmir’de Enerji Kimlik Belgesi Düzenleyen Enerji Kimlik Belgesi kampanyalar, Yetkili Enerji Kimlik Belgesi firması, . , Enerji Kimlik Belgesi EKB, Apartmanlar için Enerji Kimlik Belgesi, Enerji Kimlik Belgesi. , Enerji Kimlik Belgesi sorgulama, Fabrikalar için Enerji Kimlik Belgesi, Hastaneler için Enerji Kimlik Belgesi. İş merkezleri için Enerji Kimlik Belgesi, İşhanları için Enerji Kimlik Belgesi, . Ofisler için Enerji Kimlik Belgesi, .

Sağlık Merkezleri için Enerji Kimlik Belgesi, Sanayi yapıları için Enerji Kimlik Belgesi, Siteler için Enerji Kimlik Belgesi, Toplu Konutlar için Enerji Kimlik Belgesi, Villalar için Enerji Kimlik Belgesi, Ekb Veren Firmalar, Online Ekb, Ekb Belgesi Nasıl Alınır, Ekb Belgesi Şart mı, Ekb Belgesi Zorunlu mu, Ekb Belgesi Veren Firma , Ekb Belgesi İçin Neler Gerekli, Enerji Kimlik Belgesi Zorunlu mu, Enerji Kimlik Belgesi Almayanlar Ceza Öder mi, Binamız EKB Şartını Sağlayamıyorsa Ne Yapabiliriz, , , Enerji Kimlik Belgesi Kanunu, Enerji Kimlik Belgesi Nedir, enerji kimlik belgesi danışma, enerji kimlik belgesi danışma hattı, gibi konularda bizlerden bilgi almak için İletişim Sayfasından veya 0850 346 45 95 / +90 (216) 587 30 26 numaralı Müşteri İletişim hattından bize ulaşabilirsiniz.

social position

Bu gönderiyi paylaş